Kantega

Et skreddersydd arbeidsplasskonsept

Kantega har flyttet inn i nye lokaler i Kanalveien og vi har hatt gleden av å designe deres nye lokaler. Kantega er et av Norges ledende fagmiljøer innen teknologi, rådgivning og design og det var viktig at fysisk utforming var tilpasset deres måte å jobbe på. Målet med designløsningene har vært å skape et aktivitetsbasert, dynamisk og lekent arbeidsmiljø som imøtekommer Kantegas brukerbehov, samtidig som det romliggjør firmaets kultur og visuelle profil. Fellesskapsfølelsen var viktig for Kantega, og det var viktig for dem at utforming av fellesarealet var rigget for større arrangementer i form av seminarer og samlinger, samtidig som de var utformet for å berike hverdagen med varierte arbeidssoner for samarbeid eller avkobling.

I planutviklingen er det lagt vekt på balansen mellom fokusert arbeid i teamrom, små møterom, stillerom og møterom i indre soner, og rike mer sosiale soner og arbeidscafe i fellesarealet som er tilgjengelig for besøkende og kunder. Slik imøtekommer utforming måten Kantega jobber for på en god måte, og skjermer indre soner fra unødvendige forstyrrelser.

I samarbeid med Kantega har vi også stått for skilting, ikoner på funksjonsrom og foliering av glassvegger for å skape en helhetlig identitet.

 

År — 2022
Areal — 1000 m2
Kunde — Kantega
Sted — Bergen, Norge
Samarbeid — Bergensgruppen
Kategori — Arbeidsplass
Fotograf — Dag Sandven