Mad arkitekter

Ny vri gir nytt liv til entusiastiske arkitekter

En tydelig stemme

I forbindelse med at Mad flyttet til nye lokaler i 2016 så ble Haltenbanken invitert til å utvikle ny identitet og nettsider. Det var viktig å skape en sterk merkevare som hadde en tydelig stemme. Mad hevder at de vil utfordre konvensjoner, tenke utradisjonelt og ønsker å se på arkitektur og byutvikling fra nye synsvinkler. Derfor har vi snudd den nye logoen opp ned. Dette enkle grepet spiller hovedrollen i den nye merkevaren.

 

Mad har vokst til å bli et av Nordens 50 største arkitektgrupper. De har 65 ansatte i Oslo, Bergen og Stavanger. Mad skaper banebrytende arkitektur — alltid på byens premisser. Innovative, tydelige og kontroversielle. De er blant annet kjent for Barcodeprosjektet og Media City Bergen.

Effekt og resultat

Den nye identiteten har bidratt at Mad har fått en tydelig stemme og en verktøykasse som gjør at de lager løsninger med en distinkt signatur. Det har resultert i en merkeopplevlese som har skapt internt stolthet og undrende, positive reaksjoner eksternt hos de både kunder og samarbeidspartnere.

Besøk nettisden: mad.no
Programmering: Maksimer

Her er noen andre prosjekter